Laatste nieuws

Nieuwsoverzicht

04/07/2014

NEDIS kondigt met trots het nieuwste distributiemerk aan: Mosaic Theory. Dit merk maakt de NEDIS smart media-accessoires compleet met een assortiment producten voor notebooks, tablets en smartphones. Mosaic Theory heeft vier series ontwikkeld om aan alle eisen van de markt te voldoen.

Lees meer >>
03/24/2014

Het tuinseizoen staat voor de deur! De verwachting is dat consumenten dit jaar meer geld uitgeven aan hun huis en tuin in vergelijking met de afgelopen paar jaar. Bovendien vormt verlichting voor de tuin en voor buiten een groter deel van de uitgaven van de consument.

Lees meer >>
02/21/2014

Het Tsjechische verkoopkantoor van NEDIS vierde op vrijdag 14 februari de grootse opening van de nieuwe showroom. Bij de opening waren diverse klanten en vertegenwoordigers van NEDIS en andere teamleden die hebben bijgedragen aan de realisatie van het showroomproject. De klanten waren allemaal verrast, vooral door het uiterlijk en de uitstraling van de concepten en de nieuwe corporate identiteit van NEDIS.

Lees meer >>
02/07/2014

In samenwerking met GP Lighting introduceert NEDIS een compleet nieuw assortiment lampen in zowel LED als halogeen. GP is als producent van lampen inmiddels een gevestigde speler en staat bekend om lampen met een uitmuntende kwaliteit. Deze lampen hebben verschillende tests gewonnen.

Lees meer >>
PAGINA 1 VAN 4 1234