Dit is NEDIS

Met meer dan 30 jaar ervaring, zijn we één van Europa's marktleiders op het gebied van consumentenelektronica en -accessoires. Als groothandel beheren we negen eigen merken en distribueren we meer dan 300 merken, waaronder exclusieve en gelicenseerde merken. Er werken momenteel meer dan 350 mensen bij ons, verspreid over lokale vertegenwoordigers. Samen leveren wij aan meer dan 50.000 retailers en e-tailers in meer dan 50 landen. Wij bieden een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, scherpe leveringsservice en een innovatief productaanbod. Ons bedrijf draait om samenwerkingsverbanden binnen de hele toeleveringsketen. Dit resulteert in winstgevende mogelijkheden voor alle betrokken partners. Gecombineerd met onze ambitie en 30 jaar ervaring, maakt dit ons een toegewijde en betrouwbare partner die resellers de verkoopkracht geeft die zij verdienen.

Geschiedenis

Na een bescheiden start in 1982, hebben wij, bij NEDIS, altijd geloofd in de kracht van samenwerkingsverbanden binnen de hele toeleveringsketen. Een krachtige samenwerking resulteert in winstgevende mogelijkheden voor alle betrokken partners, waaronder u. Nu we zijn uitgegroeid tot één van Europa's marktleiders op het gebied van consumentenelektronica en -accessoires, blijven we volop vertrouwen op deze gezamenlijke kracht.

De combinatie van samenwerkingsverbanden, innovatie en een breed scala aan producten en diensten, is de kern van ons succes geworden. Het het kan ook de kern van uw succes worden. Als toegewijde partner kan NEDIS u van de verkoopkracht te voorzien die u verdient. Samen met de feedback die u ons geeft, kunnen we onze samenwerking in commerciële winst omzetten.

Kansen zien is kansen grijpen

Begonnen als een kleine maar ambitieuze onderdelendealer, zagen en namen we binnen enkele jaren de kansen die de markt ons boodt. Allereerst breidden we ons assortiment uit met reserveonderdelen voor consumentenelektronica en in 1986 verhuisden we naar ons eerste magazijn met lopende band. Innovatieve interne verbeteringen als deze stelde ons in staat te voldoen aan de veranderende eisen van de externe markt. Vanaf hier volgde ontwikkeling op ontwikkeling.

Expansie en internationalisering

Drie jaar later, in 1989, betraden we de markt voor consumentenelektronica-accessoires door een samenwerkingsverband met HQ Hongarije. Drie jaar later markeerde onze eerste dochteronderneming in België de start van de internationalisering van NEDIS. Kantoren in onder andere Duitsland, Frankrijk, Italië en Scandinavië volgden, net als joint ventures en overnames van andere merken. De merken König, Bandridge en Camlink zijn een paar voorbeelden van onze succesvolle expansie. NEDIS bezit nu meer dan negen merken en distribueert een assortiment van meer dan driehonderd merken met kantoren en vertegenwoordigers in 17 landen.

State-of-the-art magazijn en assortiment

In de loop van de jaren breidden we niet alleen ons merk- en productportfolio uit, ons magazijn volgde dezelfde route. Het moderne magazijn, gebouwd in 1999 in ‘s-Hertogenbosch, is in 2007 uitgebreid met 7.300 m2. Een jaar later is ons tweede magazijn toegevoegd. Hier slaan we ons uitgebreide assortiment van kabels en connectors, computer- en energieproducten, consumentenelektronica, A/V-accessoires, foto- en digitale tv-accessoires, veiligheidsproducten en huishoudelijke apparaten op. Een breed assortiment dat bestaat uit onze eigen merken en talloze andere, welbekende labels.

Ontdek uw verkoopkracht

Net als ons bedrijf, blijft het aantal zakelijke partners groeien. Vandaag de dag leveren we aan meer dan 50.000 resellers, online en offline, in meer dan 50 landen. Wij bieden ze een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding , bezorging binnen een dag, en een innovatief productaanbod. Gecombineerd met ons serviceniveau, onze ambitie en 30 jaar ervaring, zijn we de meest toegewijde en betrouwbare partner die resellers de verkoopkracht geeft die zij verdienen.

Geschiedenis van NEDIS