Sweex

NEDIS presenteert met trots haar nieuwste merk: Sweex. Dit Nederlandse merk, dat is opgericht in 2002, heeft een sterke naamsbekendheid in meer dan 40 landen en is te koop bij duizenden bekende verkooppunten. Een van de sterke punten van Sweex is dat ze voortdurend op zoek zijn naar manieren om de gebruikerservaring te verbeteren, door te investeren in kwaliteit en verbeterde technologie.

Productassortiment
Het gehele assortiment van Sweex staat voor gebruiksvriendelijkheid. Dit resulteert in toegankelijke en zeer betrouwbare producten die gemakkelijk in het gebruik zijn. De producten hebben een reputatie voor een goede prijs-/kwaliteitverhouding, zonder addertjes onder het gras. Ze concentreren zich niet alleen op de specificaties, maar ook op de look en feel van de producten, die nooit gewoontjes zijn en altijd iets extra’s bieden.

Presentatie in de winkel
De producten worden gepresenteerd in een kleurrijke verpakking die onmiddelijk de aandacht van de klant trekt. De verpakking is doorzichtig en aantrekkelijk en het bekende Sweex-kleurenschema zorgt voor een maximale herkenning in de winkelschappen. De look en feel van de producten in de winkel benadrukt de betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

Sweex, dat beschikbaar is bij NEDIS, biedt originele kwaliteitsproducten met ontwerp dat de nieuwste trends volgt tegen betaalbare prijzen.